Dandelion Parachute Seed

Access Bars

Ben je op zoek naar meer rust, ontspanning, plezier, energie en evenwicht in je leven?

Daar kan een Access Bars behandeling jou bij helpen.

Wat is Access Bars?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je je lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je meer energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

De Bars (Engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in je hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

                               

Hoe werkt het?

De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. 

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in al die jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

Na afloop van de behandeling heb je in het ergste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert het je leven!

blog-accesbars-wat-is-het-1200x932_edite
ab-foto-3a_edited.png
 

Behandeling

Voor de behandeling

We beginnen een gesprek met wat je kunt verwachten en hoe ik te werk ga onder het genot van een kop thee, koffie of een glas water.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed en heerlijk ontspannen in een luxe ligstoel, terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt in wisselende combinaties.

Het is helemaal aan jou hoe je de behandeling wil ondergaan. Er kan gezellig gekletst worden, of je wilt het in alle rust en stilte.

Als jij maar heerlijk ontspannen bent.

Een behandeling duurt ongeveer 60 à 90 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling bespreken we wat je ervaren hebt en schenk ik nog wat te drinken in om even bij te komen.  

IMG_7940.heic

Hoe vaak herhalen

Dat is geheel aan jou. Wil je alleen ontspannen, dan voldoet 1 sessie. 

Wil je echt aan jezelf werken en heb je veel stress, opgekropte emoties en een opeenstapeling van problemen, dan is het verstandig om minimaal 3 tot 5 behandelingen in te plannen, met tussenpozen van 2 á 3 weken. Kijk wat goed voelt voor jou.

Bij elke behandeling ga je dieper op de lagen in en zal het effect steeds groter worden.

Om het nog mooier te maken is elke 4e behandeling in hetzelfde jaar met 50% korting!

 
 

Wat levert een Access Bars behandeling op?

De mensen die een Access bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:

Stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine, zwangerschapsklachten.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. 

De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars Sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

 Access Bars tijdens zwangerschap

Luxe ligstoel voor Access Bars

- Angst

- Bekkenklachten

- Slecht slapen

- Onzekerheid/zorgen

Wanneer je zwanger bent, kan er veel op je af komen. Naast emotionele ongemakken kun je ook te maken krijgen met diverse fysieke ongemakken.

Bars kan helpen bij:

- Braken
- Maagzuur
- Vermoeidheid
- Bandenpijn

 

Vrouwen die hun Bars laten nalopen tijdens hun zwangerschap voelen zich innerlijk rustiger en meer ontspannen. Ook hebben zij aanzienlijk minder last van zwangerschapskwaaltjes en geboortetrauma. Daarnaast kunnen vrouwen die in hun zwangerschap regelmatig hun Bars laten nalopen hun bevallingsduur aanzienlijk verkorten.

Tijdens de zwangerschap sta je nog meer open voor invloeden van buitenaf. Ook je hormonen kunnen van invloed zijn op hoe jij je voelt. Je kunt je voorstellen dat er blokkades in je lichaam ontstaan, waardoor je minder lekker in je vel komt te zitten en/of meer last kunt hebben van zwangerschapskwaaltjes. Acces Bars laat je overbodige gedachten en spanningen loslaten, zodat je (weer) rust ervaart in je hoofd en lijf.

 

Recensies

Na jaren pijn in heel mijn lijf door fibromyalgie kwam ik terecht bij Lef By Pastora. Uit medische onderzoeken kwam niets uit. Prednison gehad, maar dat wilde ik niet langer. Na een hartelijk warm ontvangst door Laura met wat te drinken begon de behandeling. Ze heeft uitgelegd wat ze ging doen en uitgelegd dat ze dingen kan voelen via energie. Door haar handen op mijn hoofd te leggen vertelde ze dat ik hoog sensitief was en de pijn in mijn lijf kwam door vastzittend verdriet, emoties, angsten. Op verschillende punten heeft zij de energie weer laten stromen. Ze vroeg regelmatig hoe het ging en wat ik voelde. Soms druk in mijn hoofd, soms druk op mijn borst. Na de behandeling hebben we nog gezellig gekletst en mocht ik pas naar huis toen Laura zeker wist dat alles goed was, zo lief. Ik moest veel drinken thuis. Ik was erg moe na de behandeling, dus ging lekker een dutje doen. Toen ik wakker werd voelde ik bijna geen pijn meer. Kon dit niet geloven en dacht, wacht nog een paar dagen af. Maar ook op zaterdag, 2 dagen later, kon ik weer sinds hele lange tijd gewoon bewegen zonder pijn. Ik kon het bijna niet geloven dat een overvol hoofd zoveel pijn aan mijn lijf kon geven. Ik ga zeker nog eens terug. Geweldige ervaring.

Nathalie

 

Veelgestelde vragen over Access Bars

 
 

Afspraak inplannen Access Bars

Duur Behandeling

 

60 à 90 Minuten inclusief uitleg voor -en na de behandeling.

Dit is voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Agenda

 

Op dinsdag en donderdag t/m zaterdag is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Kosten

De kosten voor een behandeling bedragen €70 

Extra's

 

Elke 4e behandeling 

 (binnen 1 jaar) voor de helft van de prijs.

Veteranen krijgen bij vertoon van de veteranenpas 15% korting

Een afspraak boeken kan via de planner:

Of tel/Whatsapp naar: 06-14791893

Lef By Pastora praktijkruimte

Lef By Pastora is gevestigd in het pand van Acupunctuur Persons. Parkeren kan in de 4 parkeervakken voor het pand.

Adres

Lipsstraat 1, 5151 BH Drunen

CATvirtueelschild.png
GATVirtueelschild.png

Impressie praktijk

Rondleiding Praktijk

Korte uitleg Access Bars