Beauty Boost Vegan

Inhoud 360 gram, per stuk      €49,95

Deze krachtige Beauty Boost geeft het lichaam precies wat het nodig heeft. Deze Beautydrink is in poedervorm (wit) en is ideaal te gebruiken om de tekorten aan te vullen. Het heeft een frisse smaak van framboos/bessen en je kan het beste de Beauty Boost tijdens of na het ontbijt drinken. Zo ga je vol energie de nieuwe dag in.

 

De natuurlijke ingrediënten geven je huid, haren en nagels een optimale Boost. Het vervaagd de fijne lijntjes in het gezicht, het zorgt voor minder haaruitval en de nagels zien er weer gezonder uit.

Ook zorgt het voor een sneller herstel van het hele spierstelsel, soepele spieren en gewrichten en de cellen daarom omheen. Het vertraagd het verouderingsproces en helpt het de hersenen gezond te houden.

In de Beauty Boost Vegan zitten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten oa:
Collageen, Magnesium, Hyaluron, Active C, Beautyblend B, Aquamin, Aminozuren, Pepperine en nog veel meer.

Ook de Uptake Boost zit in de Beauty Boost Vegan en draagt bij aan een goede energievoorziening in je lichaam en kan het helpen bij het verminderen van vermoeidheid. Het zorgt er mede voor dat er meer zuurstof gebonden kunnen worden aan rode bloedcellen en weer afgegeven kunnen worden. Het regelt mede op een natuurlijke manier de activiteit van hormonen.

De producten Beauty Boost Vegan, Slim Boost Vegan en D3 Vega Extra Strong zijn bij elkaar te gebruiken en zorgen voor een optimale Boost aan je lichaam en geest. Heb je de Slim Boost Vegan niet nodig? Dan adviseren wij om naast deze Beauty Boost Vegan de Vitamine D3 Vega Extra Strong te nemen, voor een goede ondersteuning op het immuunsysteem.

Niet gebruiken bij

Hoe wordt de Beauty Boost Vegan ingenomen?

1x per dag tijdens of na het ontbijt 12 gram met 250 ml water.

Mocht het gebruik te heftig zijn, dan kan de dosering gehalveerd worden naar 1x per dag tijdens of na het ontbijt 6 gram (halve scoop) met 125 ml water.

Dosering 12 gram = voor 1 maand
Dosering   6 gram = voor 2 maanden

Tip: De Beauty Boost Vegan kan je ook mengen met (soya) melk of lekker met (soya) yoghurt/kwark en vers fruit.

Tip: Gebruik een Shake beker om het poeder goed en zonder klontjes met melk of water te mengen.

 

Mogelijke bijwerkingen:

Iedereen is anders en reageert ook anders op inname van vitamines en mineralen. Blijf daarom ook zelf waakzaam op veranderingen in je lichaam. De mogelijke reacties verdwijnen na enkele dagen. Het is niet gevaarlijk: je lichaam gaat zich voeden met de ingrediënten en dat merkt je lichaam.

Enkele mogelijke reacties kunnen zijn:
Tintelingen
Warm gevoel
Trekkend gevoel van de huid

Gebruik

ACCESS BARS

BOOST voor Mind, Body & Soul-Voordeelpakket

Een heerlijk ontspannen behandeling waarbij er oude blokkades en overtuigingen geruimd worden, wat zorgt voor meer rust, ruimte en energie + na afloop een pot Beauty Boost Vegan voor thuis (goed voor 30 dagen)

Een Super Boost pakket voor €100 i.p.v. €120.

06-14791893

KVK: 75619784

BTW: NL000173885B06

Lef By Pastora is met liefde gemaakt door Laura