Gebruiksaanwijzing van deze kuur

Gebruik en duur Slim Boost:

Om optimaal van de Slim Boost Vegan gebruik te maken en sneller je gewenste streefgewicht te halen, begin je met de Extreem kuur. Deze kuur doe je net zo lang tot je tevreden bent over je gewicht. Gebruik 3x 10 gram (hele scoop) per dag vóór iedere maaltijd met 300/400 ml water.

Blijft je gewicht stabiel gedurende 1 week, dan stap je over naar de 2x per dag 1 schep met 300/400 ml water. Ook in deze kuur moet je gewicht stabiel zijn en blijven. Als laatste stap je over Weight Controle op 1x per dag 1 schep met 300/400 ml water.

 

Neem de Slim Boost minimaal 5 minuten vóór de maaltijd in voor een optimale werking. De Slim Boost werkt voor iedereen anders, vandaar dat wij hier wat richtlijnen voor je neerzetten om het gebruik te optimaliseren. De Slim Boost is géén maaltijd vervanger.

Tip: Gebruik een Shake beker om het poeder goed en zonder klontjes met water te mengen. 

De Slim Boost is in poedervorm en is lichtbruin van kleur.

Over de smaak zal niet iedereen juichen, maar smaak is ook voor iedereen anders. De één houdt z’n neus dicht bij het opdrinken en de ander klokt het zo naar binnen. De één zegt: ja het smaakt naar sinaasappel en de ander roept: ik proef kaneel en het smaakt een beetje bitter.
De Slim Boost werkt het beste met gewoon water.

Sporters: Voor sporters die droog willen trainen raden we 1 á 2 x per dag aan.

Beweeg minimaal een half uur per dag. Ga lekker wandelen of pak eens wat vaker de fiets. Ook gezond eten bevordert het gewichtsverlies. Verminder of stop helemaal met tussendoortjes: snoepen, koeken taartjes, chips enz. Stop met het drinken van koffie na 12.00 uur.

Drink over de gehele dag voldoende water of thee en neem gezonde tussendoortjes zoals vers fruit.

Slim Boost Vegan is een voedingssupplement voor gewichtsverlies en gewichtscontrole, wat we met de grootste zorg hebben samengesteld.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een complete voeding. Een gezonde lifestyle en voldoende beweging zijn de basis voor je gezondheid.
Deze gebruiksaanwijzing is niet bedoeld ter vervanging van het advies van de huisarts.

06-14791893

KVK: 75619784

BTW: NL000173885B06

Lef By Pastora is met liefde gemaakt door Laura