Slim Boost Vegan

Inhoud 300 gram, per stuk      €44,95

De Slim Boost is een kuur in poedervorm, speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies en gewichtscontrole. Dit plantaardige afslankproduct met unieke ingrediënten geeft het lichaam minder stress en zorgt voor een algeheel welzijn. 

Met een heerlijke zachte smaak van sinaasappel neem jij deze drank elke dag voor een maaltijd.

 

Afhankelijk hoeveel gewicht je wilt verliezen, kies je de kuur die bij jou past. Lees hier hoe jij je ideale gewicht kunt bereiken.

In de huidige tijd heeft de helft van de bevolking last van overgewicht en is het een uitdaging om die extra kilo’s kwijt te raken met een normaal eetpatroon en weinig beweging.

Slim Boost zorgt op een natuurlijke manier ervoor dat je gewicht verliest. Het verminderd het hongergevoel en de opname van vetten en koolhydraten worden langzamer en in mindere mate opgenomen in het lichaam. Het verminderd de trek in zoet en zout.  Wanneer het ideale gewicht is bereikt is de Slim Boost je partner voor gewichtsbeheersing. Met één glas per dag voor de maaltijd blijft je lichaam mooi op gewicht (bij een gezonde leefstijl).

Ook je geest word gevoed met Slim Boost. Met  mooie natuurlijke ingrediënten die de Mind “zen’ maakt.

Onze producten zijn vrij van Gluten, Noten, GMO, Tarwe, Lactose, Chemicalien, Soja, Ei  e.a.

De Slim Boost valt onder 100% natuurlijk afslankproduct en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals Groene Thee, Groene Koffie, Matcha en Konjac. Geheel natuurlijk en uiteraard Vegan.


 

Niet gebruiken bij

Gebruiksaanwijzing van deze kuur

Gebruik en duur Slim Boost:

Neem de Slim Boost minimaal 5 minuten vóór de maaltijd in voor een optimale werking.

Tip: Gebruik een Shake beker om het poeder goed en zonder klontjes met water te mengen. 

De Slim Boost werkt voor iedereen anders, vandaar dat wij hier wat richtlijnen voor je neerzetten om het gebruik te optimaliseren.

Meer informatie

Gebruik

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

 

06-14791893

KVK: 75619784

BTW: NL000173885B06

Lef By Pastora is met liefde gemaakt door Laura