top of page

Wat zijn de BARS vanuit Access Bars?

Het zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer zachtjes aangeraakt, vele jaren beperkende gedachten, gevoelens en emoties die in jou opgeslagen zijn, de ruimte geven om te verdwijnen.

Wat kan je verwachten nadat je de Bars hebt ontvangen?

Iedere Bars sessie is anders. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, men staat soepeler in het leven, het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.

Hoe lang blijft het effect van de Bars merk-/Voelbaar?

Als je je Bars eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon ‘runnen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.

Hoe vaak moet je de Bars laten "doen"?

Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? Sommige Bars facilitators vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen hun Bars iedere week minimaal laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of  gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars te laten doen.

Wie heeft er baat bij het "runnen" van de Bars?

Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar andere mensen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.

Kunnen kinderen en baby's de Bars ontvangen?

Kinderen en baby’s hebben er fenomenaal veel baat bij. De Bars runnen bij kinderen erg snel (20-30 min.). Zij laten je zelf weten wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij baby’s gaat het nog sneller.

Kunnen ouderen en mindervaliden baat hebben bij de Bars?

Absoluut wel!

Kunnen zwangere vrouwen de Bars ontvangen?

Jazeker. (Vraag bij twijfel eerst advies aan je arts). Vrouwen die de Bars hebben laten doen tijdens de zwangerschap meldden kortere en soepelere bevallingen.

Hoe lang duurt een Bars sessie?

Over het algemeen duurt een sessie voor volwassenen 60-90 minuten. Het kan variëren. Zelfs als het heel kort is, heb je er belang bij.

Wat zijn de lange-termijn effecten van het nalopen van je Bars?

De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt.

Moet je de Bars meer dan eens laten doen?

Access en Bars zijn een keuze. Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.

 

Kunnen de Bars iets of iemand kwaad doen?

Beslist niet. Bars kan ook niet verkeerd gegeven worden!

Hoe weet je wat de effecten op het runnen van de Bars op jou zullen zijn?

Dat weet je niet! Iedere Bars-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.

Kunnen de Bars je fysieke klachten genezen?

De Bars bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten kunnen veranderd zijn na één Bars-sessie.

Hoe weet je hoeveel Bars-sessies je nodig hebt om iets te genezen?

Wederom, dat weet je niet! De symptomen zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe zijn de overwegingen, die de ongewenste fysieke conditie op zijn plaats houden, los te laten. (overwegingen zijn: gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welk leven dan ook).

Wanneer zou je je Bars kunnen laten doen?

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen!

Lijkt de Bars op reiki? Zijn het acupunctuurpunten?

De Bars mogen misschien lijken op deze punten maar de ligging en de werking ervan is anders.

Moet je liggen als je de Bars ondergaat?

Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar een comfortabele houding is.

Veelgestelde vragen over
Access Bars

bottom of page