top of page
3.jpg
D132B4DF-ACC5-4661-8FD5-3851D22638B5.jpe

Over mij

 

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt!

Ik ben Laura Pastora, 44 jaar en woon samen met mijn vriend en zoon in Drunen.

​Ontstaan Lef

Uit pure interesse heb ik in maart 2015 de opleiding Mediumschap & Trancehealing Basis 1 gevolgd. Daar viel het kwartje. Ik ben hoogsensitief en dat verklaarde een heleboel. Maar hoe verder?

Na een auto ongeluk werd ik letterlijk stilgezet en werd mijn interesse gewekt om Luisterkindwerker te worden.

Voor mijn zoon had ik eerder zelf een afstemming aangevraagd en was zeer onder de indruk van het resultaat. Dit wilde ik ook kunnen!

In oktober 2015 heb ik de opleiding gevolgd bij Diana Hendriks. Wat een geweldig mooie methode om mensen te kunnen helpen. De afstemming is op zielsniveau, dus geen gezeur met afspraken maken. Je hoeft nergens aanwezig te zijn en het contact loopt via de mail waardoor de drempel ook laag is. Vol enthousiasme heb ik het diploma behaald en mag ik mijzelf “Luisterkindwerker” noemen. Ik merkte wel dat ik mezelf nog beperkte om het naar buiten te brengen. De angst om anders gevonden te worden. Een website en logo was al in de maak. Vlinderklank stond klaar in de startblokken...... Alles ging de koelkast in na grote veranderingen in mijn leven.

De focus lag even ergens anders.Het borrelde wel onderhuids en nu ik weer het juiste pad bewandel, is het tijd om aan te pakken. Ik voel me juist bevoorrecht dat ik mensen mag helpen op deze manier. Waarom zou ik het wegstoppen. Waarom zou ik me druk maken om wat andere mensen van mij denken.

De naam Vlinderklank past niet meer bij mij en het logo heb ik ook aangepast.

Zo is LEF BY PASTORA ontstaan. Soms is er LEF nodig om aan te pakken. LEF om veranderingen in je leven aan te brengen om weer positief verder te kunnen. LEF om helemaal jezelf te kunnen zijn. LEF om hulp te vragen als je er zelf niet meer uitkomt.

Zo kwam ook Access Bars op mijn pad. Na het zelf ervaren te mogen hebben, werd ik mega enthousiast. Na 1 sessie was er al zoveel rust en ruimte in mijn hoofd. Ik zag ook totaal geen beren meer op de weg. Hoe fijn is dat! Ik had me daarna meteen ingeschreven voor een cursus en nu mag ik anderen helpen met deze methode. Even rust en alle tijd voor jou. Opruimen wat niet meer nodig is en niet meer bij je past. Na een sessie vol vernieuwde energie op weg naar een positieve verandering!

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook afstemmingen voor dieren maakte. Na de zoveelste keer vielen de kwartjes eindelijk en Pastora for Pets was geboren. Dieren zijn zo puur en trouw. Hele mooie boodschappen en inzichten worden doorgegeven. Neem een kijkje op www.pastoraforpets.nl voor meer informatie.

Al jaren vind ik het leuk om te creëren en te ontwerpen. Vooral voor Social Media. Tot mijn verbazing kwam ik met meerdere mensen in gesprek die het echt afschuwelijk vinden om steeds maar iets te moeten verzinnen om zichtbaar te zijn op de Social Media kanalen.

Een nieuw idee was geboren!

Nu help ik ondernemers om goed zichtbaar te zijn op Instagram en Facebook. Dat geeft rust en ik kan lekker mijn ei kwijt. Een win-win situatie.

Neem eens een kijkje op mijn andere website: www.socialmediaontwerp.nl

Logo voor foto 3.png
333.jpeg
IMG_7945.heic
Moment-23D01-LefByPastora-71_edited.jpg
IMG_7940.heic
bottom of page