top of page

Mijn eerste ervaring met Access Bars

Steeds vaker zag ik de naam Access Bars voorbijkomen op Social Media. Ik werd erdoor getriggerd en ging op onderzoek uit wat het nu precies was. Google is my friend en heb verschillende sites bekeken. Wat er bovenuit sprong is dat een behandeling je leven positief kan veranderen. Ja tuurlijk, dat willen we allemaal wel.

Nieuwsgierig als ik ben met motto, baat het niet, schaadt het niet, duik ik de wereld van de Access Bars in.

Maar wat zijn de Bars nu eigenlijk?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waar al je gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je belangrijk achtte in je leven. Als je je Bars laat nalopen, is het net of je de delete-knop van de computer indrukt. Zie de bars als een harde schijf van je computer. Als je de bestanden verwijdert creëer je meer ruimte. Zo kan je zelf weer je leven de invulling geven zoals jij wilt. Nou dat klinkt goed toch! Heerlijk ontspannen lig ik op de behandeltafel. Gewoon met kleren aan onder een dekentje. Tijdens de behandeling word je hoofd zachtjes op verschillende punten aangeraakt. Het is zeer aangenaam en relaxed en wat mij vooral opviel is dat mijn hoofd compleet “leeg” was. Dit is al een hele ervaring op zich, aangezien ik vooral een erg “druk” hoofd heb. Tegen het einde van de behandeling schrik ik wakker van een luide snurk die van mijzelf afkomstig was. Wauw, wat een ervaring en vol enthousiasme heb ik de cursus afgerond en mag nu zelf deze geweldige behandeling geven.


Maar hoe zit het nu met het “het verandert je leven” gedeelte?

Na de behandeling en cursus heb ik tools voor thuis meegekregen. Ik sta er versteld van hoe mijn leven in een stroomversnelling is geraakt. Keuzes worden gemaakt in een rap tempo (zonder die eeuwige beren op de weg, die er normaal wel waren),deuren gaan open en het heeft me gewoon gebracht waar ik wil zijn en wat ik het liefste doe. Dit is nog maar het begin. Zo’n positieve boost gun ik iedereen en raad daarom aan om jezelf een Access Bars behandeling te gunnen. Dat is al het begin om te leren ontvangen. Zeg eens eerlijk, gun jij jezelf meer rust, ruimte en geluk?


Je kan een afspraak maken via de planner op de website of via WhatsApp / tel: 0614791893


Liefs Laura28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page