top of page
blauw.png

BUSINESS BARS

Access Bars voor werknemers

Meer productiviteit en energie

Als je als werkgever actief investeert in het welzijn en de gezondheid van je werknemers, zal je op de lange termijn de positieve gevolgen daarvan ervaren. Medewerkers die zich goed voelen hebben meer energie en kunnen en willen dus ook méér werk verzetten!

Access Bars voor werknemers

Access Bars is een unieke methode die kan helpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren. Het is een techniek waarbij zachte aanrakingen op specifieke punten op het hoofd worden toegepast om spanningen en stress te verminderen. Dit kan resulteren in een diepe ontspanning en een gevoel van rust en kalmte.

 

Wanneer werknemers regelmatig Access Bars-sessies ondergaan, kan dit leiden tot een verhoogde productiviteit en creativiteit op de werkplek.

lef.png
2 kopie.png

Access Bars Behandeling

De behandeling duurt 75 minuten en vindt plaats bij mij op locatie. Zo is er meer rust, alle tijd voor je werknemer en voelt men zich vrijer om te spreken.

Na de sessie praten we nog rustig na onder het genot van een bakje koffie of thee.

De kosten voor een behandeling bedragen €115 ex. btw. 

Intakegesprek is tijdelijk GRATIS

Voordelen Access Bars voor op de werkvloer

VERMINDERT STRESS

Access Bars kan werknemers helpen om stress te verminderen en zich ontspannen te voelen. Dit kan een positief effect hebben op hun productiviteit en welzijn.

VERBETERT SLAAP

Door het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning kan Access Bars helpen om beter te slapen. Dit kan leiden tot een betere concentratie en prestaties op het werk.

VERHOOGT CREATIVITEIT

Access Bars kan helpen om creativiteit te vergroten door het loslaten van beperkende overtuigingen en gedachten. Dit kan leiden tot innovatieve ideeën en oplossingen op de werkplek.

VERBETERT RELATIES 

Access Bars kan werknemers helpen om betere relaties te hebben met hun collega's en leidinggevenden door het creëren van meer begrip en empathie. Dit kan de werksfeer verbeteren en tot een betere samenwerking leiden.

Kortom, Access Bars kan veel voordelen bieden voor werknemers en kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en een betere productiviteit.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag zelf eerst een Access Bars sessie ervaren?

Maak gebruik van een GRATIS korte kennismakingsbehandeling van 30 Minuten.

Vink de optie aan op het aanmeldformulier.

Recensies

Na jaren pijn in heel mijn lijf door fibromyalgie kwam ik terecht bij Lef By Pastora. Uit medische onderzoeken kwam niets uit. Prednison gehad, maar dat wilde ik niet langer. Na een hartelijk warm ontvangst door Laura met wat te drinken begon de behandeling. Ze heeft uitgelegd wat ze ging doen en uitgelegd dat ze dingen kan voelen via energie. Door haar handen op mijn hoofd te leggen vertelde ze dat ik hoog sensitief was en de pijn in mijn lijf kwam door vastzittend verdriet, emoties, angsten. Op verschillende punten heeft zij de energie weer laten stromen. Ze vroeg regelmatig hoe het ging en wat ik voelde. Soms druk in mijn hoofd, soms druk op mijn borst. Na de behandeling hebben we nog gezellig gekletst en mocht ik pas naar huis toen Laura zeker wist dat alles goed was, zo lief. Ik moest veel drinken thuis. Ik was erg moe na de behandeling, dus ging lekker een dutje doen. Toen ik wakker werd voelde ik bijna geen pijn meer. Kon dit niet geloven en dacht, wacht nog een paar dagen af. Maar ook op zaterdag, 2 dagen later, kon ik weer sinds hele lange tijd gewoon bewegen zonder pijn. Ik kon het bijna niet geloven dat een overvol hoofd zoveel pijn aan mijn lijf kon geven. Ik ga zeker nog eens terug. Geweldige ervaring.

Nathalie

Aanmeldformulier

Bedankt voor je aanmelding.

Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je een mail met meer informatie of neem ik contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingssessie.

Aanmeldformulier
IMG_9718.heic

Lef By Pastora is gevestigd in het pand van Acupunctuur Persons. Parkeren kan in de 4 parkeervakken voor het pand.

Adres

Lipsstraat 1, 5151 BH Drunen

GATVirtueelschild2.png
CATvirtueelschild.png
bottom of page